Top 3 E-Readers

Beste E-Readers 2017

ereader

 1. Kobo Aura Edition 2
  De Kobo Aura is een e-reader die je overal mee naartoe neemt om al jouw boeken te lezen zonder een zware en volle tas te hebben. Dit is

  Kobo Aura Edition 2

  vanwege het compacteformaat en gewicht van slechts 180 gram. Hierdoor lees je uren door in je favoriete boek zonder last te hebben vanzware armen door het vasthouden. Dankzij het anti-glare scherm heb je geen last van reflecties op het scherm. Hierdoor lees je door terwijl het zonnetje schijnt. Daarnaast is het beeldscherm in te stellen qua belichting waardoor je ook in de avond door kan blijven lezen. Op deze e-reader sla je ongeveer 3000 boeken op vanwege de 4 GB opslagcapaciteit. Voor meer info: klik hier.

 2. Kobo Aura H2O
  De Kobo Aura H2O is de eerste premium e-reader met een waterbestendig en stofbestendig ontwerp, waardoor je hem zonder zorgen mee kunt nemen naar het strand, in bad en naar bed. Daarnaast heb je met deKobo Aura H2Oaccuduur van 2 maanden de vrijheid om altijd te blijven lezen, waar je ook gaat of staat. Als je hem dus per ongeluk in bad laat vallen of er een drankje op knoeit, zal je Kobo Aura H2O probleemloos blijven werken. Gebruik gewoon de meegeleverde droogdoek om de e-reader te drogen zodat je weer lekker verder kunt lezen.

  Kobo Aura H2O

  De Kobo Aura H2O is volledig uitgerust met ingebouwde Wi-Fi, waardoor je onderweg altijdverbinding kunt maken door met je bol.com-account in te loggen om te winkelen. Na aanschaf staan je ebooks binnen enkele seconden op de e-reader. Daarnaast kan je de e-reader ook aansluiten via de computer: je kunt direct vanaf jouw e-reader verbinding maken, syncen en zelfs ebooks kopen. Makkelijk!

 3. Touch 2
  De Touch 2 geeft de meest natuurlijke leeservaring. Deze handzame en lichte e-reader met schermverlichting stelt je in staat om altijd en overal te lezen.
  Met de Touch 2 lees je net zo comfortabel als een papieren boek. Het 6 inch (15,24cm) scherm is een touchscreen dat je met 1 of 2 vingers kunt aanraken. Door de resolutie van 1024 x 758 met 212 dpi (212 puntjes per inch) worden de letters op natuurlijke wijze weergegeven alsof de letters gedrukt zijn op het scherm.

  Touch 2

  Het niet-glanzende Carta E-ink HD-scherm, is net als bij alle andere Kobo’s, geschikt om in direct zonlicht te lezen. Je hebt geen last van irritante schitteringenvan het scherm in je ogen. Dit in tegenstelling tot de schermen van smartphones en tablets. En als het donker wordt, schakel je gewoon de ComfortLight-schermverlichting in. Volledig instelbaar naar jouw voorkeur, zodat je precies de juiste lichtsterkte voor elke situatie creëert voor jouw ogen.