Beste E-Readers voor op reis

Boeken meenemen op reis, is tegenwoordig niet meer nodig. Toen de eerste E-Readers tevoorschijn kwamen waren we al dolgelukkig met ieder model dat er op de markt kwam. De tijden zijn echter veranderd. Het aanbod van E-Readers is zo groot dat we het overzicht af en toe een beetje kwijt raken. Natuurlijk zijn vrijwel alle E-Readers handig voor op reis, maar welke zijn nu echt het allerbeste om mee op reis te nemen? Lees hier over de 2 beste E-Readers voor op reis.

Kobo Aura H2O Edition 2 (2017) 

Zoek jij op vakantie graag het strand op? Maak dan kennis met de verbeterde waterdichte Kobo Aura H2O Edition 2. Deze Kobo e-reader is voorzien van ComfortLight Pro schermverlichting, hij heeft een groter geheugen (8GB) en het nieuwe ontwerp zorgt ervoor dat het apparaat handzamer is en slechts 207 gram weegt! Lees meer!

Kobo Aura ONE 

Lees jij graag tot in de late uurtjes door? Dan is de Aura ONE waarschijnlijk iets voor jou. Deze E-Reader beschikt over een groot scherm, hierdoor blijft lezen erg aangenaam. Daarbij is de Aura ONE ook nog eens waterdicht. Alhoewel deze E-Reader ook net iets groter is dan de meeste, is hij prima mee te nemen op reis. Hij is vrij dun en gaat dus zo mee in je tas! De Kobo Aura ONE is het summum onder Kobo e-readers. Lees meer!

Gratis E-Books? Klik hier.